Galtrup Efterskole er bygget op omkring mottoerne, du skal være "kaptajn i eget liv" og at de er "gode til ikke at være ret gode". På Galtrup er det en mærkesag, at eleverne udvikler sig både fagligt, socialt og personligt. Det er vigtigt at eleverne lærer at præge deres egen tilværelse. Galtrup Efterskole er åben for alle der ønsker at blive klogere på livet, verden, hinanden – og sig selv.


Logo, farver og typografi

Først og fremmest blev der kigget på de mest basale elementer i den visuelle identitet. Ved logoet blev bomærket bevaret, da det i forvejen er enkelt og rent i sit udtryk, imens navnetrækket blev nytænkt, så "Galtrup" og "Efterskole" blev ligevægtige. Derudover blev der defineret helt nye farver og skrifttyper, der konsekvent bruges fremadrettet.

Kiler og fotostilarter

For at styrke bomærkets form og gøre denne mere organisk, har vi designet i alt 15 forskellige kiler, som kan bruges til f.eks. billeder, ikoner eller andet grafisk indhold. 

Fotostilarterne i den nye visuelle identitet er opdelt i to varianter. Dette er gjort for, at tydeliggøre og målrette kommunikationen. Den første variant gør brug af kilerne, både som brydende fotoramme og støttende baggrund, og har fokus på f.eks. undervisning, hvorimod den anden variant gør brug af en duotone effekt med den primære og sekundære farve. Denne variant er mere drømmende og til det mere udefinerbare, og kan med fordel bruges hvis et tekstbudskab er vigtigt.

Landeflag, signalflag og puttekasser – supergrafikken

På Galtrup Efterskole kommer eleverne ikke kun på udenlandsrejser to gange årligt, efterskolen reserverer også pladser på skolen til tosprogede elever fra hele verden. Derfor tager supergrafikken også udgangspunkt i landeflag og internationale signalflag. De kombinerede landeflag signalerer multikulturalisme og kulturelle oplevelser, hvorimod de internationale signalflag signalerer kommunikation - et fælles sprog. Dernæst skal supergrafikken symbolisere forskellighed. At der på Galtrup Efterskole er plads til alle, og at alle på et tidspunkt finder sin egen plads i samfundet. 

Se den nye designguide for Galtrup Efterskole her

Tryksager og bildekoration

En af årsagerne til at en designguide var en god idé for Galtrup Efterskole, var at de på forhånd vidste, at der ville komme mange forskellige opgaver løbende. Der er bl.a. allerede udarbejdet rollups, bildekoration, omslagsmapper, flyers, skilte og brochurer. 

Ny og moderne hjemmeside – og blog til eleverne

Den nye hjemmeside til Galtrup Efterskole er spændende og legende – lidt som efterskolen. Den er indbydende og giver lyst til at surfe rundt på siden. Den går ikke på kompromis i forhold til vigtigheden af forskellige elementer/budskaber, derfor er valgfagene eksempelvis noget af det første du støder på, når du besøger siden – og "book rundvisning" funktionen sidder fast i toppen, sammen med menuen.

For at gøre det nemt at navigere på siden, er der lavet en mega-menu, der gør at vi kan undgå flere "niveauer" samt fremhæve ekstra vigtige funktioner.

Udover den officielle hjemmeside til Galtrup Efterskole, er der også lavet en mindre hjemmeside på voresgaltrup.dk som eleverne i linjefaget grafisk design har adgang til, og hvor de kan oprette alverdens historier til alle der skulle være interesserede.

Besøg galtrup.dk Besøg voresgaltrup.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk