eticos Kong Gulerod Reklamebureau Pia_Carla_1000x1000

Visuel identitet til eticos

I starten af 2014 fik Nordvestjylland en ny kosmetisk klinik, nemlig eticos, der ejes og drives af Pia Vestergaard Andersen, der har 24 års erfaring som sygeplejerske, heraf de seneste 7 år som kosmetisk sygeplejerske, bl.a. hos Danmarks største privathospital; Aleris-Hamlet i Aalborg og Herning.

Pia er godkendt behandler af Sundhedsstyrelsen og har udført mange tusinde kosmetiske behandlinger.

Kong Gulerod Reklamebureau har haft fornøjelsen af at udarbejde den visuelle identitet, lige fra idé over logo- og navnetrækdesign til fotografering, billedbearbejdning, tryksager, annoncer, roll-ups, skiltning, bildekoration, tøjdekoration og ikke mindst Facebook og website.

Fra WordPress til Umbraco

Vi har haft æren af, at lave et nyt, indbydende, overskueligt og tidssvarende website til eticos - kosmetisk klinik. Sitet er naturligvis udviklet i Umbraco, som sikrer, at sitet forbliver lynhurtig og ikke kræver vedligeholdelse eller systemopdateringer, i modsætning til eticos' gamle WordPress løsning.

Facebook anmeldelser

eticos har løbende opbygget en rigtig god kundekreds og derfor også mange gode anmeldelser på Facebook. Disse anmeldelser overføres nu automatisk til eticos.dk, så den gode omtale og troværdigheden bibeholdes.

Eticos01

Bedre sikkerhed

Det er altid vigtigt, at ethvert website fremstår som sikker – især når der er tale om en klinik, hvor diskretion skal være i højsædet. Derfor har vi tilknyttet et SSL certifikat til websitet, som i den grad fremmer troværdigheden. Udover den visuelle effekt, har et SSL certifikat også den praktiske funktion, at det sørger for, at alt data der indtastes på websitet krypteres og på den måde gør det vanskeligt for en eventuel hacker, at opsniffe informationerne.

Det rygtes ligeledes, at et SSL certifikat i stigende grad, er noget Google rangerer sider efter i deres søgeresultater og det giver jo god mening, at Google prioriterer sikre sider. 

Det siges ydermere, at en side uden SSL certifikat på sigt, kommer til at se sådan her ud i adressefeltet:

Besøg eticos.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk