Nordvestjysk dykkerservice

Efter en årrække, med samme hjemmeside, ønskede kunden at få udarbejdet en ny – og i den forbindelse havde kunden et ønske om, at den nye hjemmeside skulle kunne håndtere videomateriale.

Dykkerstaal har base i Hanstholm, men kører rundt i hele landet og hjælper med dykkerarbejde, som fx. bjærgning, skibsservice og meget mere.

 

Videomateriale optimeret til WEB

I samarbejde med Dykkerstaal har vi produceret en række små videoer som er særligt egnet til web. Videoerne er tilpasset i format og størrelse, så de fungerer både på mobil, tablet og computer.

Besøg dykkerstaal.dk

Webdesign

Vi har valgt, at det første man ser på hjemmesiden er en stor bannervideo, som automatisk starter afspilningen. Videoen giver et hurtigt indblik i Dykkerstaal som virksomhed, og hvad kan de hjælpe med.


Let at opdatere og vedligeholde

Dykkerstaals nye hjemmeside er udviklet i Umbraco, der er meget intuitivt, hvilket betyder, at det er meget let for dem selv at vedligeholde og opdateret indholdet. På hjemmesiden er der udviklet en referenceside, med et udpluk af de seneste opgaver, som Dykkerstaal har udført – også her er det naturligvis nemt for Dykkerstaals selv at oprette nye opgaver med billeder og tekst.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk