Cold Hawaii Games er et nyopstartet årligt event med en lang række af sport- og kulturarrangementer samlet på ét sted. 
Hovedbegivenheden vil være et internationalt windsurfingstævne, hvor nogle af verdens bedste windsurfere vil besøge Klitmøller for at kæmpe i bølgerne. Det fulde program vil også omfatte DM i Surf-kajak, DM i Skisurf, et wakeboarding event, cykelløb, skate event, yoga aktiviteter, klatring, danseshow og workshops. Derudover vil der være koncerter med både kendte kunstnere og lokale talenter. Arrangementet vil tiltrække mange besøgende fra hele Danmark og fra udlandet.


Windsurfing på en anderledes måde

De fleste ser windsurfing, som noget så simpelt som sport. Hvem kan samle flest point? Hvem laver de fedeste tricks? Hvem kommer først? Vi har haft helt andre briller på til denne opgave, for windsurfing kan også være kunst. Kunst hvor mennesker slynges, og vrides rundt i luften med vinden som fremdrift. Denne indgangsvinkel har været en vigtig faktor for vores fotostil og grafiske linje i den visuelle identitet. 

God grafisk synergi

Vi har arbejdet med en displaytypografi, som er både Italic og Reverse Italic, dvs. en typografi som svajer til både højre og venstre. Dette giver typografien en skarp kant, og associationer til Cold Hawaii logoet. Sammen med den håndtegnede, organiske og grænseløse supergrafik, symbolisere disse grafiske virkemidler, naturlige elementer som vand og blæst, samt et overnaturligt element - at der findes noget stærkere og større end os. Det er på samme tid med til at give den visuelle identitet et legende stilsprog. 

Vi var fra start under et vis tidspres, så det har været fantastisk at se så stort et engangement og god fleksibilitet samlet ét sted. Samarbejdet har generelt været en rigtig god og behagelig oplevelse.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Paw Olesen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Paw Olesen

22 59 90 62 po@konggulerod.dk