clubtimiser_white 1

Fra Nørresundby til Thisted

Clubtimiser er en nystartet virksomhed, som leverer relation management løsninger til professionelle sportsklubbers sponsorhåndteringer og eventafholdelser - sagt mere direkte, en væg-til-væg CRM løsning. Fundamentet til en stor succes er allerede lagt med mange positive kunderelationer, så som AGF, TTH Holstebro, OB og AaB, men målet er endnu flere kunder og partnere i Danmark samt i udlandet med det unikke sponsorhåndteringskoncept.

Virksomheden kontaktede os med et ønske om en skarp visuel identitet, et website, en præsentationsvideo og tryksager, som skulle kunne kommunikere deres værdier og visioner på selv et internationalt niveau.


The C is for creating structure and controlling your value chain

Inspirationskilden til logoets bomærke er sport symboliseret vha. bolde, f.eks. fodbold, basketball, tennis og håndbold, men også sport diversitet symboliseret ved hjulet fra en racerbil. Dernæst har vi, ganske oplagt, været inspireret af C'et, fordi så mange C ord kan relatere til Clubtimiser og sportens verden, f.eks. Champion, Change, Control, Captain, Challenge, Connect, Coach, Chance og Convert.

Vi har valgt at bruge en forholdsvis kraftig skrift, og minuskler (små bogstaver) i hele navnetrækket, da disse udstråler en imødekommenhed og afslappende stemning, som gør det lettere at forbinde Clubtimiser til sine målgrupper.

 

English from day one

Websites clubtimiser.com viser selvfølgelig alle fordelene en professionel sportsklub kan opnå ved, at benytte sig af Clubtimisers services. Det er dog ikke altid lige nemt, at nå ud til de travle målgrupper, derfor har vi hjulpet Clubtimiser med en animation, som i øjenhøjde og på forenklet vis forklarer hvad Clubtimiser er, og hvad de kan hjælpe med.

Derudover indeholder websitet casehistorier med udtalelser fra bl.a. AGF / Aarhus Elite og TTH Holstebro. Disse fungerer som social proofs – et bevis på, at andre allerede har prøvet varen af og sagt god for den. Er produktet først blåstemplet af andre, stiger vores tilbøjelighed til selv at købe det.

Clubtimiser har valgt at "go big" fra dag et, og der sigtes efter internationale sportklubber i bl.a. den engelske Premier League og den tyske Bundesliga. Derfor er websitet naturligvis på engelsk, dog med mulighed for tilføjelser af andre sprog på et senere tidspunkt.

Besøg clubtimiser.com Se præsentationsvideo
Stefan Aagaard

Om samarbejdet med Kong Gulerod siger Clubtimiser:

En fælles samarbejdspartner havde kun rosende ord om Kong Gulerod Reklamebureau, så det var naturligt for os at tage kontakt til dem.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk