”Taste to understand”

Sådan lyder Carnads nye slogan. Carnad producerer 100% naturlige smagsfulde produkter uden kunstige tilsætningsstoffer. Produkterne er lavet fra restdele af dyr, hovedsagligt fra kød og skaldyr, som bare skulle have været kasseret. Derved er madspild også en stor mærkesag for virksomheden.

Carnads produkter, som både kommer i flydende- og pulveriseret form, er unikke smagsforstærkere.

Her arbejder vi med to japanske begreber nemlig: Kokumi og Umami.

Kokumi betyder ”rig smag”.
Umami betyder ”det lækreste af det lækre”.

Egentlig overlapper de to begreber hinanden, og betyder i sit hele – smagsforstærkning og velsmag. Her optræder en perfekt fordeling af sød, bitter, sur, salt og umami. Ved at bruge bare en dråbe eller et strejf af Carnads produkter, opnår man velsmagende mad, som enhver har lyst til at sætte tænderne i.

Besøg Carnad

Et velsmagende univers

Farveuniverset er stærkt inspireret af ovenstående begreber. Farverne tager sin inspiration i madvarer indenfor de fem grundsmage, og skaber den fulde smagsoplevelse – på samme måde som smagene fuldender en lækker veltilberedt ret. Farverne udstråler smag, kraft og fylde og er mættede i deres udtryk. De er identitetsskabende og fremstår troværdige.

 

Til at fuldende det grafiske og smagfulde univers, er valgt serif fonten Sansita Swashed som med dens lette strøg får siden til at fremstå elegant og af høj kvalitet. Som en pendant hertil er valgt en klassisk EB Garamond, som tilføjer know-how og historie til sitet.

Stemningsskabende indhold

Man kan næsten dufte høet i hønsehuset, eller høre en grisetryne rode rundt i mudderet efter mad.

Hjemmesiden er i høj grad båret af storslåede og visuelt tillokkende billeder. Billeder af natur, dyr og fødevarer, alt sammen med et naturligt strejf, er med til at skabe den helt rette stemning. Desuden er der taget billeder af Carnads produkter i miljø, på sorte skiferplader, som igen giver det et eksklusivt og fuldendt udtryk. Billedmaterialet udstråler at det er danskproduceret. Hjemmesiden er dog på engelsk sproglag, da Carnad sælger deres produkter til blandt andet Australien.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk