Butik Holst, tidligere Enjoy, er en af de populære modebutikker du vil støde på, hvis du besøger Thisted. De har i forbindelse med deres navneskifte, fået udarbejdet en identitet, der kommunikere direkte til deres målgruppe.

Et logo til det modne og købestærke publikum

Der er valgt en naturlig, let og aflang håndskrift til "butik", så fokus holdes på "holst", hvor skriften Mirador er brugt – på den måde har "butik" en bifunktion i selve logoet. Mirador er en skrift med høj kontrast og den er defineret af elegance, tradition og tidsløshed. Logoet kommunikerer på denne måde til det modne og købestærke publikum, som godt ved hvad de vil have.

Udover selve logoet, er der valgt skrifttyper og defineret farver

For at sikre en genkendelighed og ramme målgruppen præcist, er der valgt skrifttyper både til overskrifter og brødtekst – men også til pyntetekst, så man kan gøre det hele lidt mere spændende. Når der kommer til farverne har vi kombineret guld med en klassisk engelsk racing green og igen med rosa og gammelrosa. Det gør udtrykket ikke kun traditionelt og feminint på samme tid, men også tidsløst og nordisk.

Baggrundsgrafik og monogram

Til det grafiske univers har vi udviklet et monogram med udgangspunkt i h'et fra "holst" i logoet. H'et giver ro og stabilitet, imens det er omridset af forskellige grafiske former, som symboliserer personligheder. Monogrammet er med til at gøre den visuelle identitet organisk, og knap så stillestående og traditionsbundet, men skal stadig ses som et genkendelsesskabende element. Monogrammet kan bruges efter behov og lyst.

Vi har også udviklet et baggrundsmønster til det grafiske univers. Dette skal være med til at give den visuelle identitet et mere naturligt præg.

En særligt tilrettet løsning i Shopify

Shopify er et CMS system, der er lavet til webshops. I Shopify kan man både bygge hjemmesider fra bunden eller købe temaer, hvor der kan foretages ændringer og viderudvikles. Det kan være en fordel økonomisk, at finde et tema der minder tilnærmelsesvist om det der ønskes, hvor der efterfølgende tilrettes i webshoppens design.

Der findes en del gode grunde til at vælge Shopify. Udover at det kan være en økonomisk fordel, er det også et brugervenligt system og det kan tilkobles mange eksterne programmer, bl.a. i forbindelse med fragt, lager og økonomi.

Besøg butikholst.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Jonas Nikolajsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Jonas Nikolajsen

30 21 27 11 jn@konggulerod.dk