BOAtech fremstår stadig som en moderne maskinfabrik, på trods af at de er grundlagt tilbage i 1972. De holder til i Hanstholm og arbejder hovedsageligt med løsninger indenfor fødevareindustrien og spildevandssektoren.

En moderne hjemmeside, til en moderne maskinfabrik

Den nye hjemmeside afspejler virksomheden som den er: Moderne og seriøs. Gallerimodulet er bygget så der kan tilføjes mange billeder, uden at siden bliver for lang og uoverskuelig. De stærke kompetencer fremgår tydeligt på forsiden, sammen med et slideshow, hvor man kan fremhæve vigtige områder og sider.

Besøg boatech.dk

Storformat og tryksager

Storformat kan skabe meget opmærksomhed og synlighed for din virksomhed. For BOAtech, der ofte deltager i messer rundt i verden, giver det mening at have noget stærkt genkendeligt og iøjnefaldende materiale. Vi har lavet en stor bagvæg, med logoet i fokus, og roll-ups til nogle af de forskellige områder de beskæftiger sig med. Bagvæggen er fri for tekst, imens indholdet på roll-ups både fremgår på dansk og engelsk – på den måde, kan de bruge materialet i alle lande.

Udover dette, er der lavet en brochure, med en klar grafisk linje, til fangstbehandlingsudstyr. Der er taget højde for bl.a. at forsidebilledet er udskifteligt og stærkt genkendeligt ift. farven. På den måde, er der lagt op til, at der kommer flere brochurer i fremtiden, til de forskellige områder.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk