autoQ logo

Nyt navn, nyt logo, nyt slogan samme høje kvalitet og gode service

Nyt år betød nyt navn for Hanstholm, Thisted og Sydthy Auto- og Dækservice, der nu hedder autoQ og med nyt navn følger nyt logo. Det nye logo er bomærke og navnetræk i ét. Navnet er enkelt og let at huske, også visuelt. Det fremstår harmonisk og velafbalanceret og så er det “sigende”, især når missionen også er mere eller mindre at eliminere “dæk” for at sætte mere fokus på AUTOVÆRKSTED og QUALITY! Men stadig med en vis genkendelighed fra det gamle logo og navn til det nye i både form og farver. 

Ny hjemmeside med tilknyttet infoskærm

Når man træder ind i autoQ’s venterum i Thisted, møder man deres nye infoskærm. Infoskærmen styres via Umbraco, som er samme platform, hvorfra hjemmesiden også styres. Dette betyder, man nemt, hurtigt og simpelt kan vise de samme videoer og billeder, der også benyttes på hjemmesiden - og derved får sammenhæng mellem sin online- og fysiske tilstedeværelse.

autoQ benytter infoskærmen til at give deres besøgende en bedre kundeoplevelse, med små korte videoer og billeder samt relevante tilbud. 

Besøg autoq.dk
autoQ pylon skilt

Ny visuel identitet

Sammen med det nye logo har vi også udarbejdet en ny og matchende visuel identitet, der, udover hjemmesiden, også er implementeret i bl.a. facadelogo/lysskilt, pylon skilte og diverse tryksager, såsom brev/fakturapapir, visitkort, kuverter, gavekort, manillamærke, selvklæbere, nyhedsbreve, foldere, annoncer, stempler og ikke mindst udendørs bannere og bildekorationer.

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk