Kontakt info:

Uddannelse:

  • 2015 - 2017

    Digital Konceptudvikling, University College Nordjylland

  • 2014 - 2015

    Multimediedesign, University College Nordjylland

Erfaring:

2018 – 2018, Projektkonsulent, Hans Jensen Transport

2018 – 2018, Kommunikationsmedarbejder, HjertetsVej

2017 – 2017, Community Manager, NORDJYSKE

2016 – 2017, Kommunikationsmedarbejder, Thomsen & Fals

 

Historie:

Jeg har altid været god til tekst, fik altid høje karakterer i skriftligt dansk og engelsk, og jeg elskede at læse tykke bøger og skønlitteratur fra en meget tidlig alder. Jeg var meget interesseret i naturvidenskab og astronomi, og ønskede mig en karriere indenfor det. Da jeg kom i gymnasiet, var det dog tydeligt, at det ikke var noget for mig, andet end som hobby, og jeg begyndte i højere grad at kultivere mine kommunikationsevner.

I dag bliver jeg altid helt glad, når nogen responderer positivt på mine marketingstiltag.

 

Som person:

Jeg er udadvendt og smilende, og jeg elsker at møde nye mennesker. Jeg er fascineret af dualitet og kontraster, hvilket kommer til udtryk på mange måder i mit liv: seriøsitet med sjov, kreativitet med begrænsninger, og mine to hobbyer som mange griner lidt af: computerspil og mavedans. Ting som intet har med hinanden at gøre, men som alligevel fungerer sammen, det giver dynamik i hverdagen.

 

Hvad ville du lave, hvis du ikke var Digital Marketing Manager?

Jeg ville nok stadig arbejde med en form for kommunikation. Måske ville jeg være forfatter? Eller YouTuber. Eller blogger. Eller også ville jeg være dyrepasser; jeg elsker søløverne i Aalborg Zoo.