Søgeannoncer og Displaynetværk

Google Ads, tidligere kendt som Google Adwords, kan være med at forbedre din placering i Google for nogle specifikke søgeord. Der sættes et budget og et mål, og så placerer Google dine reklamer hvor de er relevante. Betalte annoncer vises som det første, når en bruger foretager en Google søgning, så det kan altså godt betale sig, hvis man gerne vil skabe mere trafik og potentiel omsætning på sin side.

Når vi håndterer dine Google Ads får du optimerede annoncer og en månedlig rapport der viser, hvor godt dine annoncer har klaret sig, samt forslag til forbedringer. Der bliver jævnligt overvåget og optimeret på annoncerne, så de klarer bedst muligt.

Når vi varetager dine Google annoncer, vil du modtage en rapport i slutningen af hver måned. Så kan du følge med i, hvad dine penge bruges til, og hvad du får ud af det.

Google MyBusiness? Hvad er det?

Google MyBusiness er den rubrik, som vises til højre i Googles resultater når man søger på en virksomhed. Det er en let måde for kunder at finde dit website, kontaktinformation og åbningstider. Når den er sat op korrekt, hjælper den din sides SEO-rating, og den passer sig selv når først den er sat op.

Kong Gulerod er certificeret i Google Ads og Google MyBusiness.

Leadgenerering af Display annoncer ads-effekt

Du vil gerne være det første resultat på Google, ikke?


Det vil alle! Derfor er Google Ads et vigtigt redskab: det lader dig købe annoncer, der vises når folk søger på ord, der er relevante for din virksomhed. For Kong Gulerod er det f.eks. "reklamebureau", "ny hjemmeside" eller "annoncer".

På disse to diagrammer kan man se, hvordan Google Display annoncer har erstattet sociale medier som den primære kanal, der leder besøgende ind på en given webshop. 
Dét, i sammenhæng med et stigende antal besøgende viser, at Google Display annoncerne er virkeligt effektive i at tiltrække besøgende. F.eks. viser en hurtig analyse at de 46,8%, som Display annoncen sender ind på webshoppen, svarer til 1028 besøgende. Det har potentiale for ret meget salg! 

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Mikkel Hegner Johannsen

Kontakt

Webudvikler   |   Rådgiver   |  Partner
Mikkel Hegner Johannsen

25 70 24 33 mj@konggulerod.dk