En god video eller animation fastholder din målgruppes opmærksomhed og er med til at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Den kan også gøre meget komplekse budskaber let forståelige for alle. Kong Gulerod Reklamebureau kan producere videoer og animationer, som passer til netop din virksomhed. Vi fokuserer på den gode historie og dit budskab i henhold til dit brand og din visuelle identitet.

Videotestimonial

En videotestimonial er en eller flere udtalelser fra glade kunder i videoform, og giver uvurderlig goodwill og troværdighed. Med en videotestimonial hæves effekten af en udtalelse mange gange, da levende mennesker fortæller historien om, hvordan det har været at arbejde sammen med din virksomhed.

YouTube In-Stream Ads

YouTube er verdens næststørste søgemaskine, og populariteten samt efterspørgslen for videoindhold er et støt stigende markedsføringsmedie.

Du har sikkert mødt YouTubes In-Stream Ads før. Det er de videoer, som vises inden din valgte video afspilles. Som regel kan disse springes over efter 5 sekunder, men det er muligt at tvinge en fuld visning af en In-Stream Ad. YouTube viser desuden dine In-Stream Ads på tværs af enheder – desktop, tablet og mobil.

LED-bandereklamer

En LED-bande er et elektronisk reklameskilt, der viser din reklame på en dynamisk og opsigtvækkende måde til publikum i f.eks. håndboldhaller, på fodboldstadions eller foran fjernsynet. Systemet er meget fleksibelt og giver rig mulighed for at levere et kreativt budskab, der skaber opmærksomhed. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du udformer dine budskaber.

Kong Gulerod Reklamebureau har mange års erfaringer med produktionen af LED-bandereklamer, og vi sætter en ære i at producere og udtænke slagkraftige budskaber, der bliver set af publikum og tv-seere.

Kontakt os for mere information