Agger feriehuse Kong Gulerod Reklamebureau aggerferiehuse01

En webløsning der betaler sig

I Agger lejer man sommerhuse ud - hele året for Anne Marie og Maria er driftige kvinder, der ejer Agger Feriehuse sammen. De to har drevet udlejningen gennem en del år og har en god butik.

Udvikling er noget der kommer om man vil det eller ej og det vil Agger Feriehusudlejning gerne. Derfor har de bedt Kong Gulerod om at give et bud på et nyt website, der kan håndtere udlejning af feriehuse meget professionelt.

Efter en behovsafklaring fandt vi frem til en rigtig god løsning, som honorerer lige præcis det som Agger Feriehusudlejning har brug for. Et godt design, som sælger varen og en administration af hele websitet, der er nem at gå til.

Ud over at være nem at arbejde med, er der mange muligheder for at sikre at alle aftaler og kontrakter kan sendes af sted i det øjeblik de ligger klar. Det giver en nem arbejdsgang for Agger Feriehusudlejning og der er styr på sagerne fra første færd.

Det hemmelige våben

Med det nye website i drift skulle man tro, at nu var den side i orden. Det er den sådan set også og alligevel, så er det jo vigtigt, at der opbygges en loyal kundekreds, ud over dem, der naturligvis findes i forvejen.

Det gør Agger Feriehuse i dag med det hemmelige våben - nyhedsmails - på både dansk og tysk. Som Anne Marie siger, så er de nu begyndt at følge med i om modtagerne åbner den nyhedsmail, de sender ud og hvor mange der egentlig gør det. Og ja, når man først en gang har prøvet den effekt det giver på selve hjemmesiden, så kan man næsten ikke lade være med at sende flere nyhedsmails og følge helt med i, hvad der sker, hos modtageren, når først der er klikket på "send".

Øget omsætning fra det første år

En god og positiv effekt af det nye website og nyhedsmail er i følge Anne Marie, at der har været en omsætningsstigning på omkring 10% i 2014. Det er da et resultat der snart kan tilbagebetale investeringen, så mon ikke det også snart giver rent overskud.

Besøg aggerferiehuse.dk

Brug for yderligere information?

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til mig. Jeg bider ikke.

Erik Vestergaard Andersen

Kontakt

Art Director   |   Rådgiver   |  Partner
Erik Vestergaard Andersen

24 47 24 33 ea@konggulerod.dk